01 / 01

„Kad ljubav i vještina djeluju zajedno,
očekuj remek-djelo. “


John Ruskin

PARTNERI

SANJA DOMINI

Sanja Domini započela je svoje obrazovanje u dizajnu interijera na Nacionalnoj Dizajn Akademiji u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje je stekla diplomu višeg obrazovanja u dizajnu interijera, diplomiravši s najvećom pohvalom kao jedna od najboljih studenata na godini. Svoje obrazovanje nastavlja na Staffordshire University u UK. Nakon završenog studija, stječe Bachelor of Arts diplomu Dizajnera Interijera s pohvalom. Za vrijeme svog obrazovanja bila je članica Britanskog Instituta za Dizajn Interijera (BIID). Posljednjih jedanaest godina živjela je u Beču, gdje je radila na brojnim projektima. Nakon povratka u Hrvatsku 2017., udružila je snage s renomiranim arhitektom i dizajnerom interijera Vladimirom Guglom, te su zajedno osnovali tvrtku Domini Gugl Design d.o.o. Sanja usko surađuje s klijentima od najranije faze projekta. Njezin dizajn demonstrira strast prema elegantnom francuskom stilu, sofisticiranost i osjećaj za proporciju i sklad, no čvrsto vjeruje da konačni dizajn mora poštovati osobnost i težnju klijenta.

VLADIMIR GUGL

Vladimir Gugl diplomirao je na Fakultetu primijenjenih umjetnosti u Beogradu. Nakon više od 20 godina iskustva u dizajnu interijera, ovaj nagrađivani dizajner jedan je od najtraženijih u regiji. U suradnji sa svojim timom, dizajnirao je i upravljao novogradnjom, projektima renoviranja, uređenja hotela, restorana, barova, noćnih klubova, te poslovnih i stambenih prostora u zemlji i inozemstvu. Istinski je umjetnik u spajanju različitih stilova i materijala u interijeru. Njegov rad je urban, intuitivan, jedinstven i suvremen. Vladimir ima neiscrpnu sposobnost kreiranja prostora koji su originalni, koloristični i ugodni. Njegov potpis nalazi se iza mnogih impresivnih komercijalnih i privatnih projekata kao što su hotel Iberostar Perast, poznati restoran Nautika u Dubrovniku, lanac restorana Boutique u Beogradu i mnogih drugih. Njegovo iskustvo, originalnost i osobni pristup svakom klijentu donijelo mu je zavidnu reputaciju. Vladimir ima svoj dizajn studio u Beogradu te je također i partner u Domini Gugl Design d.o.o.

KONTAKTIRAJTE NAS

kontakt

Tvrtka: DOMINI GUGL DESIGN d.o.o za usluge

Skraćeni naziv tvrtke: Domini Gugl Design d.o.o.
Novi Goljak 19 A, 10000 Zagreb, Hrvatska
Sud kod kojega je tvrtka upisana u Sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu; Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar: MBS: 081178824; OIB 49766799704; Osnivači/članovi društva: Sanja Domini – direktor – zastupa društvo samostalno i pojedinačno; Temeljni kapital: 20.000,00 kuna (uplaćen u cijelosti) Naziv i sjedište financijske institucije u kojoj tvrtka ima otvoreni račun: Zagrebačka banka d.d., Zagreb; Broj računa tvrtke (IBAN) HR2423600001102708257
+385 (0) 91 5151313
+385  (1) 66 26 284
info@dominigugl-design.com
sanja@dominigugl-design.com
vladimir@dominigugl-design.com
Vaša poruka je uspješno poslana....
Žao nam je, ali nešto nije u redu....